Mørbradbøffer i fad med rabarberkompot

Sådan gør du

  • 1 Rabarberkompot: kog sukker med 2 dl vand til en sukkerlage.
  • 2 Skær rabarber i stave på 6 cm og kom dem i den kogende sukkerlage.
  • 3 Flyt gryden fra varmen, tilsæt stjerneanis og rosmarin og læg låg på.
  • 4 Når kompotten er kold, hældes den i et glas og stilles i køleskab.
  • 5 Mørbradbøffer i fad: fjern evt. sølvsener fra mørbradene, hvis de ikke er fjernet på svinemørbraden.
  • 6 Skær dem ud i 3 cm tykke skiver.
  • 7 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 8 Krydr bøfferne med salt og peber.
  • 9 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 10 Brun bøfferne 1 minut på hver side.
  • 11 Læg bøfferne på en tallerken.
  • 12 Skær løg i halve, gulerødder i halve eller kvarte, forårsløg i halve på tværs og cherrytomater i halve.
  • 13 Kom løg, gulerødder og forårsløg på panden og svits det godt igennem.
  • 14 Kom det i et ovnfast fad som også kan bruges til servering.
  • 15 Fordel tomater og ærter over de svitsede grøntsager.
  • 16 Læg mørbradbøfferne ovenpå.
  • 17 Drys osten over.
  • 18 Stil fadet i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter.
  • 19 Grøntsagerne skal have bid og mørbradbøfferne skal være rosa indeni.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer i fad med rabarberkompot

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier