Mørbradbøffer i fad med champignon

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær mørbraden ud i 3 cm tykke bøffer.
  • 3 Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 4 Skær champignon i skiver.
  • 5 Hak løget.
  • 6

    Tænd ovnen på 200 grader. Kog kartoflerne. Varm 15 g af smørret på en pande til det er gyldent og brun bøfferne 1 minut på hver side.

  • 7 Læg dem i et ovnfast fad.
  • 8 Rist champignonerne 4-5 minutter.
  • 9 Tilsæt salt og peber og fordel dem i fadet. Svits løget i resten af smørret 3-4 minutter.
  • 10 Hæld bouillon og fløde på panden og lad det småkoge et par minutter.
  • 11 Smag til med salt og peber og hæld saucen over bøfferne.
  • 12 Sæt fadet i ovnen ca. 15 minutter.
  • 13

    Drys med hakket persille. Damp ærterne.

  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer i fad med champignon

Tip

Broccoli, salat m.v. kan bruges i stedet for ærter.

Opskriften er udviklet af