Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær kødet i 3 cm tykke skiver.
  • 2 Dup bøfferne tørre og krydr med salt og peber.
  • 3 Pil løgene og skær dem i skiver.
  • 4 Varm halvdelen af olien på en pande og steg løgene gyldenbrune.
  • 5 Tag dem af panden.
  • 6 Varm resten af olien på panden og brun bøfferne 1 min. på hver side.
  • 7 Dæmp til middelvarme og steg bøfferne færdige, 3-4 min. på hver side.
  • 8 Tag bøfferne af panden. Sauce: Hæld bouillon og fløde på panden.
  • 9 Lad det koge igennem i få min.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • 11 Fordel løgene over mørbradbøfferne og servér skysaucen til.
  • 12
  • Så er det spisetid! Mørbradbøf med løg

Opskriften er udviklet af