Sådan gør du

  • 1 Rist sesamfrøene på en tør pande i 3-4 min., ryst panden jævnligt til frøene er gyldne og knus de ristede frø i en morter.
  • 2 Hak hvidløg og forårsløg fint.
  • 3 Skær mørbraden i små bøffer på tværs af fibrene.
  • 4 Bland soja, hvidløg, forårsløg og halvdelen af sesamfrøene i en skål og vend kødet grundigt i blandingen. Lad det trække mindst 2 timer.
  • 5 Rør sesam- og rapsolien sammen og pensl en grillrist eller en tykbundet pande.
  • 6 Varm risten eller panden godt op og steg bøfferne 2-3 min. på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Mørbrad med sesam

Tip

Anretning

Drys kødet med resten af sesamfrøene, og servér kødet med f.eks. bønner.

Opskriften er udviklet af