Sådan gør du

  • 1 Skær mørbraden godt halvt igennem på langs.
  • 2 Spred ud og læg en plastikpose over og bank dem let flade med hånden eller en kødhammer.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Skræl æblerne og skær i stave.
  • 5 Fordel æblet på mørbrad og rul den sammen.
  • 6 Bind mørbradene sammen med kødsnor.
  • 7 Kom olie og smør i en stegegryde. Brun kødet på alle sider.
  • 8 Tilsæt 2 dl vand og fløden og lad kødet simre under låg ved svag varme i 20 minutter.
  • 9 Kog kartoflerne møre.
  • 10 Kom bønner i en gryde med vand og salt og lad dem koge møre i 2 minutter.
  • 11 Tag kødet op og fjern snoren.
  • 12

    Servering

    Skær kødet i mindre stykker og server med sauce, kartofler, bønner og et drys mandler.
  • {{recipeDoneText}} Mørbrad med saltmandler

Opskriften er udviklet af