Mørbrad gremolata med tomat-artiskoksalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hak persillen og hvidløget fint, riv det gule af citronskallen fint og bland det.
  • 2 Tag 2 spsk fra til salaten. Fjern sølvsenen fra svinemørbraden, hvis ikke den er fjernet.
  • 3 Skær mørbraden ud i 3 cm tykke skiver.
  • 4 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 5 Krydr bøfferne med salt og peber og rul kanterne i gremolata.
  • 6 Stil kødet i køleskab. Halver cherrytomaterne, skær de soltørrede tomater i strimler og agurken i små tern.
  • 7 Skær artiskokhjerterne i kvarte. Hak ansjoserne fint og rør dem sammen med olien og 2 spsk citronsaft.
  • 8 Hæld dressingen over tomater og agurk og smag til med salt og peber.
  • 9 Vend artiskokhjerterne i tomatsalaten og drys med gremolata. Varm olien på en pande ved god varme.
  • 10 Brun bøfferne 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side til de er lige netop gennemstegte.
  • Så er det spisetid! Mørbrad gremolata med tomat-artiskoksalat

Opskriften er udviklet af