Minirullepølse med persille og abrikoser

Sådan gør du

  • 1 Skær skinkemignonen godt halvt igennem, så der dannes en firkant.
  • 2 Bank kødet ud med en kødhammer, så det har en tykkelse på ca. 1 cm.
  • 3 Drys 2 tsk salt ud i et fad.
  • 4 Læg kødet i fadet og drys de øvrige 2 tsk salt over.
  • 5 Lad kødet trække i køleskab ½-1 døgnognbsp;
  • 6 Bland hakket løg, abrikoser i små tern, 3 spsk hakket persille, presset hvidløg, peber og allehånde.
  • 7 Læg kødet på et skærebræt.
  • 8 Fordel blandingen over kødet.
  • 9 Rul det stramt sammen, som en roulade.
  • 10 Fæstn med kødnåle.
  • 11 Snør pølsen stramt med kødsnor.
  • 12 Fjern kødnålene. ognbsp;
  • 13 Læg kødet i en gryde.
  • 14 Hæld kogende vand over, så kødet netop er dækket.
  • 15 Bring vandet i kog og fjern evt. skum.
  • 16 Læg låg på og kog ved svag varme i ca. 1 time. ognbsp;
  • 17 Tag rullepølsen op af kogevandet, lad den afkøle lidt og kom den i en fryseegnet plastpose.
  • 18 Læg rullepølsen i en rullepølsepresse eller i en form med en mindre form over.
  • 19 Læg noget tungt i den øverste form og bind evt. formene stramt sammen med snor.
  • 20 Stil rullepølsen i køleskab ½-1 døgn. Skær rullepølsen i tynde skiver.
  • {{recipeDoneText}} Minirullepølse med persille og abrikoser

Opskriften er udviklet af