Minipizza med frugtsalsa
Pizza, til morgenmad? Ja, her med masser af lækker sommerfrugt og grønt
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Dej:

    Kom vand i stor skål.
  • 2 Opløs gæren i vandet og tilsæt salt.
  • 3 Rør mel og olie i og ælt godt på bordet.
  • 4 Lad dejen hæve ved stuetemperatur i mindst en time, og gerne længere.
  • 5 Kom bagepapir på en bageplade.
  • 6 Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • 7 Tag halvdelen af dejen fra og kom den på køl.
  • 8 Rul den anden halvdel af dejen ud til fire små pizzaer.
  • 9 Læg dem på en bageplade med bagepapir. Stik bundene med en gaffel.
  • 10 Bag pizzaerne i ca. 15 minutter eller til de er sprøde.
  • 11 Skær skrællen af melonen og skær melonen i tern.
  • 12 Skyl fersknerne, halver dem, fjern stenen og skær dem i tern.
  • 13 Skræl guleroden og riv den på den fine side af rivejernet.
  • 14 Skyl mynte og hak den fint.
  • 15 Skræl ingefær og hak den fint.
  • 16 Bland al frugten og vend yoghurt heri.
  • 17 Kom blandingen på pizzabundene.
  • 18 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
  • {{recipeDoneText}} Minipizza med frugtsalsa

Tip

Du kan bage pizzabundene dagen før og blot lune dem 5 minutter om morgenen.

Opskriften er udviklet af