Minilagkager med jordbær og avocadocreme

Sådan gør du

  • 1 Udstik hver lagkagebund i 4 minibunde med en udstikker eller et glas, så der i alt bliver 12 bunde.
  • 2 Skyl og nip jordbærrene og tag de flotteste 6 fra til pynt.
  • 3 Skær resten af jordbærrene i skiver.
  • 4 Skær avocadoen over, fjern stenen og skrællen og skær kødet i grove stykker.
  • 5 Kom avocadokødet i en blender sammen med citronsaft, flormelis og de udskrabede korn af vaniljestangen.
  • 6 Blend til en glat, grøn creme.
  • 7 Tilsæt fløden, og blend igen, til cremen er glat og lækker.
  • 8 Læg 6 lagkagebunde på et stort fad.
  • 9 Dryp bundene med hyldeblomstsaft og fordel jordbærskiverne ovenpå.
  • 10 Kom et par skefulde avocadocreme ovenpå jordbærrene og læg de resterende 6 lagkagebunde på som låg.
  • 11 Hæld lidt flormelis i en sigte og drys et fint, hvidt pudder over lagkagerne.
  • 12 Pynt hver kage med et jordbær i midten og evt. flag og servér med det samme.
  • {{recipeDoneText}} Minilagkager med jordbær og avocadocreme

Tip

Du kan sagtens lave mini-lagkagerne i god tid og lade dem trække i køleskabet i 5-6 timer. I så fald skal du vente med at drysse dem med flormelis, til umiddelbart før servering.

Opskriften er udviklet af