Minifrikadeller - børnevenlig fremgangsmåde

Sådan gør du

  • 1 Kom kødet i en skål ogtilsæt salt. Rør det godt sammen.
  • 2 Pil løget og riv det på den grove side af et råkostjern.
  • 3 Rør peber, æg og revet løg i kødet.
  • 4 Tilsæt havregrynene eller melet. Rør herefter mælken i.
  • 5 Dyp en dessertske i et glas koldt vand.
  • 6 Tag fars op på skeen og form en frikadelle.
  • 7 Læg de færdigformede frikadeller på en tallerken.
  • 8 Kom halvdelen af smøret på en pande.
  • 9 Smelt smøret ved god varme, det skal bruse af og blive lysebrunt.
  • 10 Læg halvdelen af frikadellerne på panden.
  • 11 Brun frikadellerne i ca. 2 minutter på begge sider.
  • 12 Skru ned. Steg frikadellerne i ca. 5 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte.
  • 13 Tør panden af med køkkenrulle - det er en voksenopgave.
  • 14 Steg resten af frikadellerne på samme måde
  • 15 Skyl og rens broccolien og skær den i små buketter. Skær stokken af broccolien i tern.
  • 16 Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
  • 17 Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • 18 De sidste 5 minutter af kogetiden tilsættes broccoli og gulerødder.
  • 19 Afdryp pasta og grøntsager i en sigte.
  • 20 Kom olie og citronsaft i en stor skål og pisk det sammen med klippet purløg, salt og peber.
  • 21 Kom pasta og grøntsager i skålen.
  • 22 Vend rundt i salaten med to skeer.
  • 23 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Minifrikadeller - børnevenlig fremgangsmåde

Tip

Dressingen kan udskiftes med en færdig pesto. Pastablandingen kan købes dybfrossen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier