Minifrikadeller

Sådan gør du

  • 1 Pil løget. Riv løget på et råkostjern.
  • 2 Rør kødet med salt. Brug evt. en håndmixer med dejkroge.
  • 3 Tilsæt peber, æg og revet løg.
  • 4 Tilsæt havregrynene eller melet.
  • 5 Rør herefter mælken i.
  • 6 Dyp en stor teske i et glas koldt vand.
  • 7 Tag fars op på skeen og form en frikadelle med skeen og den ene hånd.
  • 8 Læg de færdigformede frikadeller på et skærebræt.
  • 9 Lad halvdelen af fedtstoffet bruse af og blive lysebrun på en pande ved god varme.
  • 10 Læg halvdelen af frikadellerne på panden.
  • 11 Brun frikadellerne ca. 2 minutter på begge sider.
  • 12 Skru ned til middel varme og steg dem ca. 2 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • 13 Tør panden af med køkkenrulle - det er en opgave for de voksne.
  • 14 Skyl og rens broccolien og skær den i små buketter.
  • 15 Skær stokken af broccolien i tern.
  • 16 Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
  • 17 Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • 18 De sidste 5 minutter af kogetiden tilsættes broccoli og gulerødder.
  • 19 Afdryp pasta og grøntsager i en sigte.
  • 20 Kom olie og citronsaft i en stor skål og pisk det sammen med klippet purløg, salt og peber.
  • 21 Kom pasta og grøntsager i skålen.
  • 22 Vend rundt i salaten med to skeer. Smag til.
  • {{recipeDoneText}} Minifrikadeller

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier