Minestrone
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær svinebrystet i meget fine strimler og svits dem i en gryde, til det meste fedt er afsmeltet. Klargør alle grønsagerne.
  • 2 Skær løg, porrer og gulerødder i tynde skiver og snit bladselleri fint.
  • 3 Skær courgetten og kartofler i små terninger.
  • 4 Svits grønsagerne i fedtet ca. 10 min.
  • 5 Tilsæt kartoffelskiver, tomater og suppe.
  • 6 Kom ærter og hakket hvidløg i gryden sammen med tomatpuréen.
  • 7 Lad suppen koge et kvarter, smag den til med krydderier.
  • 8 Kog den derefter et par minutter med de hele suppenudler.
  • 9 Bruges frosne ærter kommes de først i suppen efter ca. 1 kvarters kogning.
  • 10 Drys hakket persille på suppen til sidst.
  • 11 Revet ost serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Minestrone

Opskriften er udviklet af