Min mors "pork pie"

Sådan gør du

  • 1 Kom svineskanken i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
  • 2 Bring vandet i kog igen og skum.
  • 3 Tilsæt suppeurterne.
  • 4 Kog ved lav varme under låg i ca. 3 timer.
  • 5 Tag skanken op og kasser fedt, svær og ben. Kog lagen ind til ca. 2½ dl.
  • 6 Skær porren i tynde ringe og giv dem et let opkog, evt. i suppen.
  • 7 Pluk kødet i mindre stykker og bland det med porre, timian, hakket rosmarin, salt og peber.
  • 8 Hæld lagen over og kom det i forme, evt. beklædt med film.
  • 9 Lad det køle ned og stivne i køleskab.
  • 10 Skær pork pien i skiver med tyndbladet skarp kniv, fx en filetkniv og fjern filmen.
  • 11 Smag mascarpone til med sennep.
  • 12 Stil den i køleskab indtil servering.
  • {{recipeDoneText}} Min mors "pork pie"

Opskriften er udviklet af