Millionbøf med kartoffellåg

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 547 kcal
  • Fedtenergi 25 %

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i tern, kog dem møre i usaltet vand.
  • 2 Skær løg og gulerødder i tern.
  • 3 Steg det blankt og blødt i olivenolie, giv et drys salt. Kom kødet ved og varm godt igennem, til kødet er stegt.
  • 4 Kom oksefond, tomat og laurbærblade ved og lad det simre i 10 minutter.
  • 5 Ryst hvedemel med 1 dl vand og jævn retten, lad den simre et par minutter med meljævningen. Giv retten kulør og smag til med salt og peber.
  • 6 Tænd ovnen på 220 grader.
  • 7 Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med rapsolie og lun mælk, smag til med salt.
  • 8 Anret kødsaucen i et ovnfast fad og læg mosen over som låg. Stil fadet i ovnen i 10 minutter, til mosen får gyldne strejf.
  • 9 Skyl, tør og nip persille og kom det på toppen på den færdige ret.
  • {{recipeDoneText}} Millionbøf med kartoffellåg

Opskriften er udviklet af