Mexicanske pandekager med kylling og peberfrugtrelish

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 439 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1

    Bland eddike med sukker, 1 spsk. salt, 1 spsk. olivenolie og et kværn peber.

  • 2

    Skær agurken på langs, fjern kernerne med en teske, skær kødet i tern.

  • 3

    Gør peberfrugterne og chili i stand: fjern stok, det hvide og kernerne og skær kødet i tern.

  • 4

    Del avocado, fjern sten og skal, og skær kødet i tern.

  • 5

    Kom alt det grønne i skålen med marinaden og vend godt.

  • 6

    Tænd ovnen og lun pandekagerne iflg. anvisningen.

  • 7

    Skær kylling i mundrette stykker, og steg dem gyldne i 1 spsk. olivenolie, krydr med salt og peber.

  • 8

    Dræn peberfrugtrelish’en.

  • 9

    Fyld pandekagerne med kylling og peberfrugtrelish.

  • {{recipeDoneText}} Mexicanske pandekager med kylling og peberfrugtrelish

Opskriften er udviklet af