Mexicansk svinekotelet med majssalsa

Sådan gør du

  • 1 Salsa: hakket løg og knust hvidløg svitses klare i olien på en pande ved middel varme i 4 minutter, uden at de tager farve.
  • 2 Tilsæt oregano, rancho style chili, bouillon samt majs.
  • 3 Lad det koge i 10 minutter uden låg ved svag varme.
  • 4 Halver tomaten, fjern kernerne og skær den i små tern.
  • 5 Kom tomaten i, kog op og smag til med salt samt ekstra chili.Svinekotelet: dup koteletten tør med køkkenrulle.
  • 6 Krydr med salt og peber og brun den på en pande ved god varme i 1 minut på hver side.
  • 7 Skru ned til middel varme og steg koteletten færdig ca. 3 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Mexicansk svinekotelet med majssalsa

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier