Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg.
  • 2 Skær peberfrugterne i tern.
  • 3 Finhak chilipeberen og de flåede tomater, gem væden.
  • 4 Svits løg og hvidløg i 1 minut i olien ved middel varme i en gryde.
  • 5 Tilsæt kanel, nelliker og spidskommen og steg videre ved svag varme i 3 minutter.
  • 6 Tilsæt peberfrugterne, chilipeberen og de flåede tomater med væden.
  • 7 Lad det hele simre ved svag varme i 15 minutter med låg og derefter 15 minutter uden låg.
  • 8 Lun tortillas.
  • 9 Skær skinkemignonen ud i ca. 3 cm tykke skiver, i alt 5-6 medailloner.
  • 10 Drys kødet på begge sider med salt og stødt chili.
  • 11 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 12 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 13 Skru ned til middel varme og steg kødet færdigt i 4-5 minutter på hver side.
  • 14 Varm kidney beans.
  • 15 Vend de lune bønner i olie, eddike, hvidløg, salt og peber.
  • 16 Anret bønnerne på den skyllede salat og drys med høvlet parmesanost.
  • {{recipeDoneText}} Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier