Mexicansk oksekødsgryde

Put den lille røde habanero hel i gryden og lad den simre med, smag på saucen og tag chilien op, når den har givet nok styrke og smag til sovs og oksekød.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tag kødet ud af køleskabet 20 minutter før, så det ikke nedkøler gryden. Svits kødet i olie i en gryde.
  • 2 Kom salt og peber, revet hvidløg og krydderier i. Svits rundt.
  • 3 Kom tomater og vand i. Læg chilien i og læg låg på. Lad simre i 10 minutter, før du for første gang smager på saucen.
  • 4 Tag chilien op, når smagen og styrken er der, og lad kødet simre videre, indtil det er helt mørt. Afhængig af kødet tager det 45 minutter eller mere. Spæd eventuelt op med vand, hvis saucen bliver for tyk.
  • 5 Til sidst lader du chokoladen smelte i saucen,
  • 6 Server retten med den hele chili, så kan de chilistærke nippe lidt af den
  • {{recipeDoneText}} Mexicansk oksekødsgryde

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier