Mexicansk kødfyld

Sådan gør du

  • 1 Skær forårsløg i tynde skiver.
  • 2 Skær gulerødder, squash og peberfrugt i tynde strimler.
  • 3 Skær chilien igennem på langs.
  • 4 Fjern mellemvægge og frø og hak chilien fint.Svits kødet i olie, til det skifter farve i en gryde.
  • 5 Tilsæt grøntsagerne og svits dem med i ca. 2 minutter.
  • 6 Læg låg på og dæmp varmen.
  • 7 Lad retten simre i 6-8 minutter.
  • 8 Tilsæt chili, hakket timian, tomatpuré, salt og peber.
  • 9 Varm retten igennem og smag den til.
  • 10 Jævn retten, hvis den skal serveres i tacoskaller.
  • {{recipeDoneText}} Mexicansk kødfyld

Tip

Tilsæt evt. ½ dl vand til kødfyldet, hvis konsistensen bliver for stiv.

Opskriften er udviklet af