Mexicansk kakaobrød

Sådan gør du

  • 1 Gæren smuldres i dejfadet.
  • 2 Lun mælken, hæld den i fadet og rør gæren glat.
  • 3 Smelt smørret, bland vandet i og hæld det i fadet sammen med salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet.
  • 4 Ælt dejen godt og lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
  • 5 Ælt dejen let igennem på melet bord.
  • 6 Del dejen i 2 portioner og ælt den ene med kakao.
  • 7 Rul den lyse dej ud og fold den omkring den mørke.
  • 8 Lægges i smurt form.
  • 9 Lad brødet hæve til dobbelt størrelse, tildækket og lunt.
  • 10 Pensles med vand.
  • 11 Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 225° i ca. 40 min.
  • 12 Afkøles på rist.
  • {{recipeDoneText}} Mexicansk kakaobrød

Opskriften er udviklet af