Mexicansk kaffe med honningkager

Sådan gør du

  • 1 Varm sirup, farin og honning op i en gryde og lad det køle af.
  • 2 Pisk natron i. Pisk ægget sammen, rør æg og smør ned i den lunkne sirup.
  • 3 Bland hvedemel og krydderier sammen og sigt det ned i sukkermassen.
  • 4 Rør dejen grundigt sammen. Hæld massen i en smurt bradepande i 1 cm tykkelse.
  • 5 Stil bradepanden på miderste rille i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 12 min.
  • 6 Udstik kagen i hjerteform eller ringe.
  • 7 Lad kagerne afkøle på en rist og drys med flormelis eller pensl med smeltet chokolade.
  • 8 Lav en god kraftig kop kaffe.
  • 9 Pisk fløde til skum. Hæld 2 cl tequila og 2 cl Kahlua i høje glas.
  • 10 Tilsæt brun farin, hæld kaffen over og top med et par skefulde flødeskum.
  • 11 Brug den lange kanelstang som rørepind.
  • 12 Server kaffen dampende varm med honningkager til.
  • {{recipeDoneText}} Mexicansk kaffe med honningkager

Opskriften er udviklet af