Mexican spareribs med spicy coleslaw

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kog kartoflerne og køl dem af.
  • 2 Skær spidskålen i fine strimler, rødløg i tynde både og halver cherrytomaterne.
  • 3 Rør fromage frais med tahin, citronsaft, chili, spidskommen, frisk koriander, salt og peber.
  • 4 Vend dressingen med de snittede grøntsager og sukkerærter.
  • 5 Drys ristede sesamfrø over.
  • 6 Grill spareribs 10 - 15 min. ved svag varme, grillen må endelig ikke være for varm.
  • 7

    Man kan også stege dem ca. 20 min. i ovnen ved 160° inden de grilles, så er de lettere at styre på grillen.

  • 8 Drys med salt og peber.
  • 9 Rist kartoflerne i olivenolie med sød chili og timian samt salt og peber.
  • 10 Server brød til.
  • Så er det spisetid! Mexican spareribs med spicy coleslaw

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier