Melonsuppe med granatæble
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers 85 kcal
  • Fedtenergi 3 %
  • 1

    Beskrivelse

    Massér granatæblet lidt. Del det på tværs. Og fjern nu kernerne over en skål med en sigte. Skålen opsamler saften (som er en gudedrik) – og sigten kernerne. Sørg for at fjerne alle de hvide membraner. 

  • 2

    Skær melonkødet i tern og blend disse grundigt med æblejuice, citronsaft og vaniljesukker.

  • 3

    Smag til, om sødmen passer. Anret suppen med granatæblekerner.

  • Så er det spisetid! Melonsuppe med granatæble

Opskriften er udviklet af