Medisterpølse med kålsauté med majs og persille

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 19 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 611 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1 Kog medisterpølsen i letsaltet vand i 5 minutter.
  • 2 Lad den afdryppe. Prik nogle fine huller, i pølsen, så sprækker den ikke ved stegning. Steg den, i 1 spsk. olivenolie, langsomt ved svag-middelvarme, gylden på begge sider, ca. 15 minutter.
  • 3 Fjern blade og tråde fra majs og kog dem i letsaltet vand i 7 minutter.
  • 4 Skær spidskålen fint og vend den i 1 spsk. rapsolie, i en stor gryde, for høj varme, ca. 5 min. Til den er blød og blank. Kom eddike ved og krydr med salt og peber og smag til.
  • 5 Skyl, tør og hak persille.
  • 6 Skær majskornene fra kolberne.
  • 7 Anret medisterpølsen med kål, majs og persille.
  • {{recipeDoneText}} Medisterpølse med kålsauté med majs og persille

Tip

Der er 80 g majskorn på en majskolbe, og er alternativet til kolber, dåsemajs, svarer 4 majs således til 320 g drænede dåsemajs. Eller frosne majs.

Opskriften er udviklet af