Medister med rå salat af rosenkål, granatæble, persille og sennepsbagte rødbeder

Medister med rå salat af rosenkål, granatæble, persille og sennepsbagte rødbeder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2223 kJ
  • Energi 529 kcal
  • Protein 28 g
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrat 32 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vask rødbederne godt, skær dem i halve eller mindre stykker. Kom dem i et ildfast fad, vend dem godt med flormelis og grov sennep og bag i forvarmet ovn ved 185° i 45 minutter indtil de er møre.
  • 2 Rens og skyl rosenkål godt og snit den fint.
  • 3 Halvér granatæblet og slå kernerne ud ved at banke på skallen med en ske, så falder de lidt nemmere ud. Fjern alle de bitre, hvide lameller.  
  • 4 Hak persillen fint og vend det med kålen, citronsaft og olie og smag til med salt og peber.
  • 5 Vend kålsalaten med flæskesvær og granatæble lige før den skal serveres.
  • 6 Steg medisteren på en varm pande i olie i ca. 4-5 minutter på hver side.  
  • 7

    Anretning

    Anret medister med sennepsbagte rødbeder og kålsalat. Server med sennep.  
  • {{recipeDoneText}} Medister med rå salat af rosenkål, granatæble, persille og sennepsbagte rødbeder

Tip

Salaten kan også laves med spidskål, grønkål og savoykål.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier