Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat

Sådan gør du

  • 1 Rør smør med reven skal og saft af ½-1 lime, finthakket hvidløg, plukket koriander, salt og peber.
  • 2 Stil limesmørret i køleskab i mindst 10 minutter.
  • 3 Skær tomaterne i skiver og læg dem i et fad.
  • 4 Drys med finthakket løg og plukket koriander.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Rør limesaft med olivenolie og kom dressingen over.
  • 7 Kog majskolberne ca. 10 minutter.
  • 8 Del dem i tre-fire stykker.
  • 9 Pensl majs og kødet med olie og krydr med salt og peber.
  • 10 Grill kødet 4-5 minutter på hver side. Vend det af og til.
  • 11 Grill majsene sammen med kødet. De vendes også af og til.
  • 12 Servér limesmørret til kød og majs, evt. med lime til.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat

Opskriften er udviklet af