Medaljoner med salvie og grillede grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Skær peberfrugterne i kvarte og læg dem på en grillpande eller en almindelig pande.
  • 2 Skær squashen i stykker på ca. 5 cm.
  • 3 Skær stykkerne i kvarte.
  • 4 Fjern evt. kernerne.
  • 5 Kom grøntsagerne på grillpanden.
  • 6 Grill til de er møre, men stadig har bid.
  • 7 Tag evt. skindet af peberfrugterne, hvis det er nemt.
  • 8 Skær hvert stykke peberfrugt i tre stykker og kom det i en skål sammen med squashen, finthakket hvidløg, salt, peber, finthakket timian, citronsaft, olie og hakket persille. ognbsp;
  • 9 Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle.
  • 10 Krydr med salt, peber og finthakket salvie.
  • 11 Varm olien på en lille pande ved god varme.
  • 12 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 13 Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side.
  • 14 Skær medaljonerne i tre-fire stykker på skrå ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner med salvie og grillede grøntsager

Opskriften er udviklet af