Medaljoner med ratatouille

Sådan gør du

  • 1 Skær alle grøntsagerne i grove stykker og vend dem med presset hvidløg og knust laurbær, salt og peber.
  • 2 Læg dem i ét lag på en bageplade med bagepapir.
  • 3 Bag dem møre i ovnen ved 225 grader i ca. ½ time.
  • 4 Vend grøntsagerne af og til.
  • 5 Vend basilikumblade i den færdige ratatouille.
  • 6 Kog kartoflerne.
  • 7 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 8 Krydr med salt, peber og evt. provencekrydderi.
  • 9 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 10 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side.
  • 12 Tag kødet af panden.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner med ratatouille

Tip

Skinkeschnitzler af inderlår kan bruges i stedet for medaljoner. Kartoflerne kan bages i ovnen sammen med grøntsagerne. Retten kan også tilberedes på havegrill. Kog kartoflerne knap møre i letsaltet vand. Fordel grøntsagerne på to stykker stanniol og fold dem sammen til helt lukkede pakker. Læg pakkerne på grillen, til grøntsagerne er møre. Drys med hakket basilikum. Grill kødet ca. 4 minutter på hver side. Sæt kartoflerne på grillspid. Pensl dem med olie og læg dem på grillen. Læg træspiddene i vand nogle timer i forvejen, så brænder de ikke.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier