Medaljoner med pasta og svampe

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen 'al dente'. Hæld vandet fra.
  • 2 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 5 Brun medaljonerne 1 minut på hver side.
  • 6 Skru ned til middel varme og steg færdig, ca. 2 minutter på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Skær svampene i skiver og hak hvidløgene fint.
  • 7 Varm olien i en gryde ved god varme og rist svampene, til de er gyldne.
  • 8 Tilsæt hvidløg og bouillon og lad det koge ved svag varme i ca. 2 minutter.
  • 9 Vend pastaen i.
  • 10 Høvl eller riv parmesanosten og hak persillen groft.
  • 11 Vend det i pastaen.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner med pasta og svampe

Opskriften er udviklet af