Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg

Sådan gør du

  • 1 Gratineret fennikel og rødløg: snit fennikel og rødløg i tynde både og guleroden i tynde skiver på skrå.
  • 2 Steg bacon på en tør pande.
  • 3 Tilsæt grøntsagerne og steg videre ca. 1 minut.
  • 4 Læg det hele i et ovnfast fad.
  • 5 Hæld bouillonen over og krydr med salt og peber.
  • 6 Riv osten og drys den over retten.
  • 7 Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til osten er gylden.
  • 8 Kødet:
  • 9 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Steg kødet på en pande i olien.
  • 12 Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.
  • 13 Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side.
  • 14 Krydr med en anelse hvidløg.
  • 15 Anret medaljoner oven på urterne og pynt med en kvist frisk rosmarin.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier