Medaljoner med friskost, basilikum og tomat

Sådan gør du

  • 1 Skær en lomme ind i siden på kødet og fyld den med friskost, basilikum og tomat.  
  • 2 Luk med en kødnål og krydr med salt og peber.  
  • 3 Brun hurtigt medaljonerne på begge sider i lidt olivenolie. Skru ned for varmen og steg dem færdige ca. 3 min. på hver side ved middel varme.  
  • 4 Rist brødene og smør dem lige inden servering med friskost. Drys med basilikum.  
  • 5 Lynsteg snittede forårsløg i olivenolie sammen med pinjekernerne til de er gyldne.  
  • 6 Tilsæt spinat samt tomat og steg et kort øjeblik til spinaten er lige ved at falde sammen.  
  • 7 Krydr med salt og peber og servér spinaten til kødet med ostebrødene.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner med friskost, basilikum og tomat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier