Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon

Sådan gør du

  • 1 Varm 1 spsk olie i en gryde.
  • 2 Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg.
  • 3 Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes couscous.
  • 4 Sluk for varmen og lad det stå i ca. 5 minutter.
  • 5 Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand.
  • 6 Krydr med salt, peber og estragon.
  • 7 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 8 Krydr med salt og peber.
  • 9 Steg kødet på en grillpande eller en almindelig pande i 1 spsk olie.
  • 10 Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon

Opskriften er udviklet af