Medaljoner i karry med marineret melon

Sådan gør du

  • 1 Kog ægnudlerne.ognbsp;
  • 2 Skær melonen igennem og fjern kernerne.
  • 3 Skær melonen i både og skær skallen af.
  • 4 Læg bådene på en tallerken, dryp med citronsaft og drys med sukker. ognbsp;
  • 5 Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle.
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 8 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 9 Tag kødet af panden.
  • 10 Kom karry på panden ved god varme og lad det bruse op.
  • 11 Tilsæt bouillon.
  • 12 Rør majsstivelse ud i kokosmælk og rør det i saucen.
  • 13 Kom kødet i saucen og lad saucen komme op på kogepunktet 1-2 minutter.
  • 14 Vend kødet og tilsæt sukkerærterne.
  • 15 Skru ned til middel varme og kog et par minutter.
  • 16 Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner i karry med marineret melon

Opskriften er udviklet af