Medaljoner 'Camembert frite'

Sådan gør du

  • 1 Syltede solbær:Kog sukker og solbær sammen og stil det på køl.
  • 2 Camembertcreme
  • 3 Kog fløde og camembert sammen, til osten er smeltet. Si det.
  • 4 Serveres varm.
  • 5 Kødet:Skær hver medaljon i 4-5 strimler på 1-1½ cm bredde.
  • 6 Slå ægget ud i en skål.
  • 7 Kom strimlerne i og vend dem omhyggeligt.
  • 8 Kom rasp, salt, peber og timianblade på en tallerken.
  • 9 Vend kødet i raspen.
  • 10 Lad olien blive godt varm i en wok/gryde.
  • 11 Steg kødet ad 2-3 omgange.
  • 12 Tag det op af olien, så snart det er lysebrunt og lad det dryppe af på køkkenrulle.
  • 13 Servér straks.
  • 14 Skær brødet i 1-2 cm brede stave og rist det i ovn eller på pande til det er lysebrunt.
  • 15 Dryp brødet med lidt olie.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner 'Camembert frite'

Tip

Syltede solbær kan laves flere dage i forvejen En god solbærsyltetøj kan bruges i stedet Kødstrimlerne kan også skæres af skinkeschnitzler af inderlår Vinforslag Pinot Noir fra New Zealand eller Australien. Serveringstemperatur 16-17 grader. Eller øl, fx stout, evt. Chimay. Serveringstemperatur 6-7 grader Opskriften er udarbejdet af Betina Repstoc

Opskriften er udviklet af