Medaljoner af svinemørbrad

Sådan gør du

  • 1 Svinemørbraden afpudses for sener og hinder, og bimørbrad fjernes. Mørbradspidsen skæres af, og mørbraden skæres ud i 4 lige store bøffer.
  • 2 Bøfferne bankes let og omvikles med Parmaskinke.
  • 3 Skinken fæstnes med en kødnål eller tandstikker.
  • 4 Medaljonerne krydres med salt og peber.
  • 5 Brunes og steges 3 - 4 min. på hver side ved middel varme i en blanding af olie og smør.
  • 6 Sommerkål skæres i både og dampes mør under låg i en gryde eller sauterpande med lidt vand og salt, 5 - 7 min. Cremefraiche og hakket krydderurt blandes og smages til med salt og peber.
  • 7 Kålen tages op og dryppes af.
  • 8 Krydderurteblandingen hældes over den varme kål.
  • 9 Medaljonerne serveres med den dampede sommerkål med krydderurte-creme, pasta og landbrød.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner af svinemørbrad

Opskriften er udviklet af