Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.
  • 2 Dup medaljonen tør med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 5 Olien skal være varm.
  • 6 Brun medaljonen 1 minut på hver side.
  • 7 Skru ned til middel varme og steg den færdig, ca. 2 minutter på hver side, til den er lige netop gennemstegt.
  • 8 Skær squash og peberfrugt i strimler.
  • 9 Hak hvidløg og ingefær fint og svits det på panden, evt. sammen med kødet.
  • 10 Kom karry på panden, når kødet er taget af.
  • 11 Tilsæt peberfrugt og steg i ca. 3 minutter.
  • 12 Vend squashene i, steg videre under omrøring i ca. 1 minut.
  • 13 Tilsæt bouillon og lad det koge igennem.
  • 14 Smag til med sojasauce, sukker og evt. salt.
  • {{recipeDoneText}} Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris

Opskriften er udviklet af