Meatzza med svampe og peberfrugt

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 3 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 376 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær løg i fine ringe.
  • 3 Gør champignon i stand og skær dem i skiver.
  • 4 Fjern kerner og det hvide i peberfrugterne og skær derefter i tern.
  • 5 Skyl og slyng salaten tør.
  • 6 Form 4 store flade bøffer. Pensl disse med olie. Krydr med salt og peber.
  • 7 Kom løg, ost, champignon og peberfrugt på. Stil meatzzaerne på en bageplade med bagepapir i ovnen i 20 minutter.  
  • {{recipeDoneText}} Meatzza med svampe og peberfrugt

Tip

En meatzza er en ’kødpizza’ og skal som sådan ikke spises med nogen form for stivelse til. Men der kommer jo ikke noget madpoliti. Spis kartofler, ris, pasta, gryn eller brød til, hvis det falder naturligt i din spiserytme. Og/eller en enkel salat.

Opskriften er udviklet af