Meatzza med løg, tomat og rucola

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 19 g.
  • Kulhydrater 1 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 327 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær løg i fine ringe.
  • 3 Skær tomater i fine skiver.
  • 4 Form 4 store flade bøffer. Pensl disse med olie. Krydr med salt og peber.
  • 5 Kom tomat og løg på kødet og osten til sidst. Stil meatzzaerne i ovnen i 20 minutter.
  • 6 Skyl og slyng rucola tør. Anret med rucola.
  • {{recipeDoneText}} Meatzza med løg, tomat og rucola

Tip

En meatzza er en ’kødpizza’ og skal som sådan ikke spises med nogen form for stivelse til. Men der kommer jo ikke noget madpoliti. Spis kartofler, ris, pasta, gryn eller brød til, hvis det falder naturligt i din spiserytme. Og/eller en enkel salat.

Opskriften er udviklet af