Matjessild og pocheret æg med spinat

God anledning til at koge de lækre pocherede æg. Flot farvespil fra æg, rødbeder og spinat

Sådan gør du

  • 1 Sæt en bred gryde med vand over. Tag en hulske frem.  
  • 2 Kom eddike og salt i det kogende vand.  Skru ned, så vandet kun simrer.
  • 3 Knæk ægget i en lille kop.  
  • 4 Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen.   
  • 5 Du kan pochere 2 æg ad gangen.  Lad dem simre i cirka 3 minutter.
  • 6 Tag æggene op med hulske.   
  • 7 Skær brødet i tern, og rist det i lidt olie.  
  • 8 Anret spinaten på 4 tallerkener.  
  • 9 Server med matjessild, æg,  croutoner, rødbeder og dild.
  • {{recipeDoneText}} Matjessild og pocheret æg med spinat

Opskriften er udviklet af