Mascarponestykker

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 47 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 185 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1

    Opløs gæren i lunt vand, max. 32 grader, det vil sige knap håndvarmt, temperaturer over vil ødelægge gærcellernes evne.

  • 2

    Kom mælk, mascarpone, olie og honning i væden.

  • 3

    Bland mel og salt og rør det i væden, til en ensartet og blank dej.

  • 4

    Lad dejen hæve lunt under et klæde i 30 min.

  • 5

    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 6

    Form et aflangt brød og skær 12 stykker. Læg disse på en bageplade med bagepapir og lad igen stykkerne hæve lunt under klæde i 15 min.

  • 7

    Bag stykkerne i 15 min.

  • {{recipeDoneText}} Mascarponestykker

Opskriften er udviklet af