Marmorkage med Nutella og citron

Klassisk sandkage med chokolade, i dette tilfælde Nutella. Prøv den til en kop krydret julete.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader. Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål, og pisk godt og længe, til det lysner. Pisk et æg ad gangen i blandingen.
  • 2 Vend mel med bagepulver og vend det i dejen.
  • 3 Kom Nutella og kaffe i en ny skål, og rør sammen.
  • 4 Kom halvdelen af dejen heri og rør dej og Nutella sammen. Smør en sandkageform og drys med mel. Kom den Nutellarørte dej i formen. Hæld så den lyse dej heri. Glat ud og sæt formen midt i ovnen. Bag kagen i ca. 1 time. Tag kagen ud og afkøl den på en rist.
  • {{recipeDoneText}} Marmorkage med Nutella og citron

Tip

Smag den lyse dej til med revet økologisk citron eller appelsinskal.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier