Marineret svinelever

Sådan gør du

  • 1 Bland knust hvidløg med øvrige ingredienser til marinaden og hæld den over leverskiverne.
  • 2 Lad kødet marinere i 15-20 minutter i køleskabet.
  • 3 Tag leverskiverne op og stil marinaden til side.
  • 4 Dup leverskiverne tørre.
  • 5 Krydr dem med salt og peber.
  • 6 Opvarm olien på en pande ved god varme og brun leverskiverne 1 minut på hver side.
  • 7 Læg dem over på en tallerken.
  • 8 Hak skalotteløget, og kom det på panden sammen med marinaden.
  • 9 Kog et øjeblik.
  • 10 Tilsæt bouillon og kog saucen igennem.
  • 11 Læg leverskiverne i saucen.
  • 12 Kog dem under låg ved svag varme i ca. 3 minutter på hver side, i alt 6 minutter.
  • 13 Læg leverskiverne taglagt i et fad.
  • 14 Jævn evt. saucen og si den over kødet.
  • 15 Kom reven citronskal og hakket persille på leveren inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Marineret svinelever

Tip

Leverskiverne kan marineres fra 15 minutter til 24 timer i køleskabet.

Opskriften er udviklet af