Marineret svinebryst, Hong Kong style

Sådan gør du

  • 1 Bestil svinebrystet (koge-/stegestykke) et par dage i forvejen hos slagteren.
  • 2 Rids fedtsiden på svinebrystet i ruder.
  • 3 Chili og citrongræs skæres i mindre stykker.
  • 4 Kom alle ingredienser til lagen i en gryde og kog den.
  • 5 Læg kødet i et ovnfast fad eller en foliebakke og hæld lagen over.
  • 6 Dæk fadet med stanniol.
  • 7 Stil fadet i en kold ovn, tænd på 180 grader og lad det stå i ca. 2½ time.
  • 8 Køl kød med lage ned og stil det i køleskab til næste dag.
  • 9 Fjern det størknede fedt.
  • 10 Skær kødet i firkanter på 2-3 x 4-5 cm.
  • 11 Læg det i halvdelen af lagen og stil det i ovnen ved 200 grader til det er gennemvarmt.
  • 12 Kødet bliver meget mørkt på grund af sojasaucen.
  • 13 Kog resten af lagen ind og si den.
  • 14 Kog glasnudlerne.
  • 15 Server lagen til kødet og nudlerne.
  • 16 Pynt med friske korianderblade.
  • {{recipeDoneText}} Marineret svinebryst, Hong Kong style

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier