Marineret skinke med grillede fennikel

Marineret skinke med grillede fennikel

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 437 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog skinken i 50 minutter og lad den trække i kogevandet i 10 minutter.

  • 2

    Skrub og kog kartoflerne.

  • 3

    Hak persillen.

  • 4

    Grill eller kog fennikel, til de er møre, men stadig med bid. Gnid dem med olie, inden de grilles. Eller kog dem i letsaltet vand med oliedryp.

  • 5

    Anret skiver af skinke med fennikel, der dryppes med citron – og kartofler med persille ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Marineret skinke med grillede fennikel

Tip

Der er til den varme ret her, og lidt koldt som pålæg til dagene efter.

Opskriften er udviklet af