Marineret roastbeef med ristede pærer og hasselnøddeflager

Energiinformation

  • Energi 2920 kJ
  • Energi 700 kcal
  • Protein 61 g
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrat 58 g

Sådan gør du

  • 1

    Pisk sennep, snaps og kommen sammen, tilsæt olien og pisk grundigt. Krydr med salt og peber. Kom marinaden og kødet i en pose og lad det marinere, gerne natten over. Tag kødet op og kassér resten af marinaden. Tør kødet af med køkkenrulle. Brun kødet af på en pande i smør på alle sider. Stil roastbeefen i ovnen ved 160 grader i ca. 35 minutter. Eller til kødet når en centrumstemperatur på 53 grader. Pak kødet ind i stanniol og et klæde og lad det hvile i ca. 10 minutter.

    Skær pærerne i både og rist dem på en varm pande i smør. Kom hasselnødderne på og rist dem med et par minutter, tilsæt revet citronskal, citronsaft og rosmarin. Drys med lidt salt og peber lige før servering. Server kødet skåret i tynde skiver med ristede pærer, salt og kartofler.

  • 2

    Kom marinaden og kødet i en pose og lad det marinere, gerne natten over. Tag kødet op og kassér resten af marinaden. Tør kødet af med køkkenrulle. Brun kødet af på en pande i smør på alle sider. Stil roastbeefen i ovnen ved 160 grader i ca. 35 minutter. Eller til kødet når en centrumstemperatur på 53 grader. Pak kødet ind i stanniol og et klæde og lad det hvile i ca. 10 minutter.

    Skær pærerne i både og rist dem på en varm pande i smør. Kom hasselnødderne på og rist dem med et par minutter, tilsæt revet citronskal, citronsaft og rosmarin. Drys med lidt salt og peber lige før servering. Server kødet skåret i tynde skiver med ristede pærer, salt og kartofler.

  • 3

    Tag kødet op og kassér resten af marinaden. Tør kødet af med køkkenrulle. Brun kødet af på en pande i smør på alle sider. Stil roastbeefen i ovnen ved 160 grader i ca. 35 minutter. Eller til kødet når en centrumstemperatur på 53 grader. Pak kødet ind i stanniol og et klæde og lad det hvile i ca. 10 minutter.

    Skær pærerne i både og rist dem på en varm pande i smør. Kom hasselnødderne på og rist dem med et par minutter, tilsæt revet citronskal, citronsaft og rosmarin. Drys med lidt salt og peber lige før servering. Server kødet skåret i tynde skiver med ristede pærer, salt og kartofler.

  • 4

    Skær pærerne i både og rist dem på en varm pande i smør. Kom hasselnødderne på og rist dem med et par minutter, tilsæt revet citronskal, citronsaft og rosmarin. Drys med lidt salt og peber lige før servering. Server kødet skåret i tynde skiver med ristede pærer, salt og kartofler.

  • 5

    Kom hasselnødderne på og rist dem med et par minutter, tilsæt revet citronskal, citronsaft og rosmarin. Drys med lidt salt og peber lige før servering. Server kødet skåret i tynde skiver med ristede pærer, salt og kartofler.

  • 6

    Servering

    Drys med lidt salt og peber lige før servering. Server kødet skåret i tynde skiver med ristede pærer, salat og kartofler.

  • {{recipeDoneText}} Marineret roastbeef med ristede pærer og hasselnøddeflager

Opskriften er udviklet af