Marineret nakkefilet med nudelrøsti

Sådan gør du

  • 1 Læg nakkefileten i en kraftig plastpose.
  • 2 Riv ingefær og rør marinaden sammen.
  • 3 Hæld den ved kødet. Luk posen.
  • 4 Lad det trække i køleskabet 1 døgn.
  • 5 Vend kødet efter den halve tid.
  • 6 Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber og brun det i en stegegryde i smørret ved god varme.
  • 7 Tilsæt siet marinade, salt og peber.
  • 8 Skru ned til svag varme og steg under låg ca. 1 time.
  • 9 Vend og steg endnu 1 time (Samlet stegetid ca. 2 timer).
  • 10 Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 80 grader, så er kødet mørt.
  • 11 Tag kødet op, dæk det med stanniol.
  • 12 Pisk flødeost i stegeskyen.
  • 13 Drys lidt saucejævner i under piskning, kog saucen igennem og smag til med salt og peber.
  • 14 Kog ægnudlerne i letsaltet vand, kogetiden står på emballagen.
  • 15 Dryp nudlerne af i en si.
  • 16 Varm olien på en mellemstor pande.
  • 17 Læg nudlerne på panden og klap dem til med en træspatel, så de steger sammen.
  • 18 Steg nudlerne i 2-3 minutter på hver side ved god varme; vend nudelrøstien forsigtigt.
  • 19 Lav tynde gulerodsstrimler med en kartoffelskræller.
  • 20 Kog strimlerne 1 minut i letsaltet vand og arranger dem oven på nudlerne.
  • {{recipeDoneText}} Marineret nakkefilet med nudelrøsti

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier