Marineret mørbrad med jordskokkesalat

Sådan gør du

  • 1 Rør sennep og olie sammen og pensl mørbraden med blandingen. Lad mørbraden trække min. ½ time, gerne et par timer.
  • 2 Læg mørbraden i et ildfast fad med bagepapir, krydr med salt og peber og steg mørbraden 30-35 min. i ovnen ved 225°C.  
  • 3 Skræl jordskokkerne, skær dem i ½ cm tykke skiver og kog dem 2 min. i letsaltet vand. Lad jordskokkerne køle af under koldt vand og derpå dryppe af i en sigte.  
  • 4 Rør olie og citronsaft sammen og vend jordskokkerne forsigtigt sammen med dressingen. Lad jordskokkerne trække i marinaden i 15 min.  
  • 5 Bræk salaten i store stykker og anret dem på et fad. Skræl avocadoerne, skær dem i tern og hak rødløget fint. 
  • 6 Vend avocado og rødløg sammen med jordskokkerne og anret oven på salaten. Skær mørbraden ud i tynde skiver og læg dem mellem salaten.
  • {{recipeDoneText}} Marineret mørbrad med jordskokkesalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier