Marineret lammekølle med sommergrønt og tørret frugt

Sådan gør du

  • 1 Skær lammekødet i lige store stykker eller steg det helt.
  • 2 Gnid med salt og peber.
  • 3 Skær grøntsagerne ud i store stykker.
  • 4 Skil hvidløgsfeddene fra hinanden uden at pille dem.
  • 5 Varm olien op i en tykbundet gryde og steg hvidløget 1 minut.
  • 6 Kom derefter alle grøntsagerne i gryden og steg dem 5-6 minutter.
  • 7 Krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 8 Tilsæt vinen ved kraftig varme, og lad det simre i 1 time ved 180 grader.
  • 9 Kom de tørrede frugter samt ristede pinjekernerne i gryden, ca. 10 minutter før retten er færdig.
  • 10 Smag det hele til og server denne vidunderlige ret med et godt glas vin og det vigtige brød.
  • 11 Det marinerede lammekød grilles på en god varm grill til kødet er svagt rosa.
  • 12

    Husk at krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.

  • {{recipeDoneText}} Marineret lammekølle med sommergrønt og tørret frugt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier