Marineret kyllingebryst med rødbedebruschetta

Sådan gør du

  • 1 Læg kyllingebrysterne i en gryde der passer i størrelse.
  • 2 Hæld bouillonen på og tilsæt laurbærbladene.
  • 3 Læg låg på gryden og bring indholdet i kog ca. 15 minutter eller til kyllingekødet er gennemkogt. Bland persille, salvie, fintrevet hvidløg, olie, salt og peber sammen og vend kyllingekødet rundt i det.
  • 4 Lad det gerne trække ½ time i køleskab.
  • 5 Skræl rødbederne og skær dem i tynde stave.
  • 6 Kog rødbedestavene i æblemost tilsat salt i ca. 10 minutter eller til de har den ønskede konsistens.
  • 7 Flæk brødene og rist dem på brødristeren.
  • 8 Rør gedeost og hvidløgsost sammen og smør et pænt lag gedeost på brødene.
  • 9 Fordel rødbedestavene på.
  • 10 Høvl lange strimler bladselleri med en kartoffelskræller og kom dem i meget koldt vand så de ruller sig sammen.
  • 11 Tag sellerispånerne op af vandet og læg dem på et klæde inden de fordeles på bruchetta’erne.
  • 12 Pynt med karse.
  • 13 Skær evt. kyllingekødet i skiver, anret på friske salatblade og spis kødet sammen med brødene.
  • {{recipeDoneText}} Marineret kyllingebryst med rødbedebruschetta

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier