Marinerede wokstrimler med grøntsager og nudler

Sådan gør du

  • 1 Skræl og riv ingefær fint.
  • 2 Riv 1 tsk citronskal evt. med et juliennejern og gem halvdelen til pynt.
  • 3 Pres 1 spsk citronsaft.
  • 4 Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt farin i en skål.
  • 5 Vend wokstrimlerne i marinaden og stil dem i køleskabet i ca. 20 minutter.
  • 6 Snit hvidkålen fint, del broccolien i små buketter og skær stokkene i tynde skiver.
  • 7 Skær forårslø-gene i skrå stykker på ca. 2 cm.
  • 8 Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden.
  • 9 Varm 2 tsk olie i en wok, pande eller stegegryde ved kraftig varme.
  • 10 Læg kødet på.
  • 11 Lad kødet blive brunt, inden det vendes.
  • 12 Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  • 13 Varm resten af olien i gryden ved kraftig varme.
  • 14 Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 minutter.
  • 15 Tilsæt marinade og forårsløg.
  • 16 Svits ca. 1 minut mere og kog det godt igennem.
  • 17 Tilsæt kødet. Tag gryden af varmen.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede wokstrimler med grøntsager og nudler

Opskriften er udviklet af